Piso Guasch

Located in a building dating from the nineteenth century, this small and highly compartmented flat in the centre of Ibiza has been transformed into an open space, comfortable and full of light. We have carefully maintained the building’s character, featuring a checkerboard cement flooring and white-painted beams to lighten the space. The kitchen, lounge and dining room have become versatile and adaptable spaces, benefiting from a contrasting look using reclaimed flooring and industrial lamps from an Italian manufacturer. A lacquered wooden panel hides the entrance door, washroom and electrical installations. In the bedroom, a blue wall presides in harmony with tinted glass doors that give privacy to the bathroom whilst at the same time allowing appreciation of the classically decorated tiles.